Mac & cheese au cheddar  et moutarde

Mac & cheese au cheddar et moutarde

4.2 161 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    10 g
  • de pâtes sèches, type macaroni
    300 g
  • de cheddar
    200 g
  • de beurre
    40 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de lait
    500 g
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 673.5 kcal / 2817.8 kJ
Białko 27.4 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 71.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...