Gnocchi margherita

2.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 20 g de parmesan
  • 35 g d'huile d'olive
  • 380 g de gnocchi à poêler
  • 50 g d'oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 450 g de tomates en morceaux
  • 90 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • ½ c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 125 g de mozzarella en cubes (2 cm)
  • feuilles de basilic frais pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1502.3 mg
Białko 25.9 g
Kalorie 2931.1 kJ / 700.6 kcal
Tłuszcz 54.6 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 71.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...