Gratin de pâtes au chèvre

Gratin de pâtes au chèvre

4.0 210 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    1 gousse
  • de basilic frais équeutés
    2 brins
  • d'eau
    1200 g
  • de sel
    10 g
  • de pâtes sèches type fusilli
    350 g
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
    200 g
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • de fromage de chèvre râpé
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590.8 kcal / 2483.8 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 66.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 855.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...