Gratin de pâtes au chèvre
TM6 TM5 TM31

Gratin de pâtes au chèvre

4.0 (193 oceny)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 2 brins de basilic frais, équeutés
  • 1200 g d'eau
  • 10 g de sel
  • 350 g de pâtes sèches, type fusilli
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 100 g de fromage de chèvre râpé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2483.8 kJ / 590.8 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
66.3 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Błonnik
5.3 g
Sód
855.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy