
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de pâtes au chèvre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
d'ail1 gousse
-
de basilic frais équeutés2 brins
-
d'eau1200 g
-
de sel10 g
-
de pâtes sèches type fusilli350 g
-
de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux200 g
-
de poivre fraîchement moulu3 pincées
-
de fromage de chèvre râpé100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
590.8 kcal /
2483.8 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
66.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
855.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja