Low Carb Stuffed Acorn Squash
TM6

Low Carb Stuffed Acorn Squash

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 45 g Parmesan cheese, in pieces
  • 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish

Acorn Squash

  • 1 acorn squash
  • avocado oil, to rub
    lub unsalted butter, melted, to rub
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season

Filling

  • 115 g cauliflower florets, small stems removed
  • 60 g yellow onion, cut into pieces
  • 30 g celery, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
  • 15 g walnut halves, shelled
    lub 15 g pecan nut halves, raw
  • 30 g avocado oil
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 140 g cremini mushrooms, fresh, destemmed and quartered
  • 30 g dried cranberries, unsweetened (opcjonalnie)
  • 1 ½ tsp tamari sauce
  • 1 ½ tsp apple cider vinegar
  • 1135 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1909.6 kJ / 456.4 kcal
Białko
15.9 g
Węglowodany
47.1 g
Tłuszcz
26.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
8.2 g
Sód
923.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy