Urządzenia i Akcesoria
Low Carb Stuffed Acorn Squash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese in pieces45 g
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish or 15 g celery leaves, plus extra to garnish15 g
Acorn Squash
-
acorn squash1
-
unsalted butter, melted, to rubavocado oil to rub
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Filling
-
cauliflower florets small stems removed115 g
-
yellow onion cut into pieces60 g
-
celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)30 g
-
15 g pecan nut halves, rawwalnut halves, shelled15 g
-
avocado oil30 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
cremini mushrooms fresh, destemmed and quartered140 g
-
dried cranberries (opcjonalnie) unsweetened30 g
-
tamari sauce1 ½ tsp
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
water1135 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
923.8 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1909.6 kJ /
456.4 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Shrimp Aguachile
15 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Vegan Huevos Rancheros
4 godz. 45 min