Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa

4.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • fresh jalapeño chili cut into pieces (1 in.)
    1
  • red onions quartered
    4 oz
  • spring onions cut into pieces (1 in.), divided
    1 ½ oz
  • garlic cloves
    3
  • fresh cilantro leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish
    1 oz
  • olive oil plus extra to grease
    1 oz
  • freshly squeezed lime juice divided
    2 ½ oz
  • grapefruit juice
    2 oz
    2 oz orange juice
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chili flakes
    1 tsp
  • ground cayenne pepper
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • zucchini diced (1 in.)
    8 oz
  • yellow squash diced (1 in.)
    8 oz
  • mushrooms sliced
    8 oz
  • fresh salmon fillets skin on or skinless (7 oz each)
    4
    4 salmon fillets, skin on or skinless (7 oz each), fully defrosted
  • cherry tomatoes
    17 ½ oz
  • tomato paste
    2 oz
  • fresh ground pepper
    ¼ tsp
  • avocado (approx. 10.5 oz), diced
    1
  • lime cut into wedges
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1041 mg
Białko 46 g
Kalorie 2981 kJ / 712 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 9.4 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...