
Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh jalapeño chili cut into pieces (1 in.)1
-
red onions quartered4 oz
-
spring onions cut into pieces (1 in.), divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh cilantro leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish1 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
freshly squeezed lime juice divided2 ½ oz
-
grapefruit juice2 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried chili flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
zucchini diced (1 in.)8 oz
-
yellow squash diced (1 in.)8 oz
-
mushrooms sliced8 oz
-
fresh salmon fillets skin on or skinless (7 oz each)4
-
cherry tomatoes17 ½ oz
-
tomato paste2 oz
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 10.5 oz), diced1
-
lime cut into wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
712 kcal /
2981 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
50 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Sód
1041 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Marry Me Chicken
40 min