Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Creamy Butter Chicken
1h
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Montreal Steak Seasonning Blend
5min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Grated Carrot Salad
10min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min