Urządzenia i Akcesoria
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
English cucumbers ends removed, peeled or unpeeled (approx. 800 g)4 - 5
-
200 - 250 g sour creamGreek yoghurt200 - 250 g
-
2 tbsp dried dillfresh dill fronds1 bunch
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
-
apple cider vinegar (opcjonalnie)1 tbsp
-
sugar (opcjonalnie) to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
421 mg
Białko
5 g
Kalorie
451 kJ /
108 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky guacamole
10 min
Curly Fries with Garlic Sauce
55 min
Pastrami
22 godz. 30 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
15 godz. 55 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Indian Butter Chicken
1 godz.
Mixed Mushroom Sauté
30 min