
Urządzenia i Akcesoria
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
extra virgin olive oil140 g
-
white vinegar60 g
-
salt to taste½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
lemon juice30 g
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
Beets
-
water divided1110 g
-
whole baby beets, fresh trimmed800 g
-
baby arugula115 g
-
burrata cheese225 g
-
pomegranate seeds (opcjonalnie)2 tbsp
-
chopped pecan nuts (opcjonalnie)2 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
295 kcal /
1234.5 kJ
Białko
8.2 g
Tłuszcz
24.2 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
418.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
U.S. Digital Flipbook #1
1 godz. 35 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
Brak ocen
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min