
Urządzenia i Akcesoria
Galette integrale alle verdure
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 fette
Składniki
Impasto
-
di farina integrale150 g
-
di farina tipo 00 + q.b.100 g
-
di lievito istantaneo per torte salate5 g
-
di acqua90 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di sale1 pizzico
Ripieno
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
spicchio di aglio1
-
di zucchine a tocchetti200 g
-
di melanzane a tocchetti100 g
-
di dado per brodo vegetale5 g
-
di passata di pomodoro50 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
198.6 kcal /
830.9 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
23.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
120.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate
6 Przepisów
Włochy
Włochy