Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 23.3 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 120.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Burger di ceci e verdure
40 min
Sformato di avena con cioccolato e mirtilli
30 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35 min
Tortini mandorle e more
55 Min
Pane dolce con mirtilli rossi
5sa 30 dk
Piccoli Babka (senza lattosio)
4h
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 min
Pinsa radicchio speck e noci
28h