Urządzenia i Akcesoria
Savory Butternut Squash Pies
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cold, diced (¼ in.)6 oz
-
ice water2 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
bacon diced8 oz
-
Mexican chorizo casings removed, in pieces8 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (1 in.)30 oz
-
maple syrup2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
large egg1
-
water1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23 g
Kalorie
5410 kJ /
1293 kcal
Tłuszcz
101 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Acorn Squash Gratin
1 h 55 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Vegetable Patties
1 h
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1 h
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 h 45 min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 h 30 min
Chicken and Pear Pie
2 h 40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 h 25 min
Banana Walnut Muffins
35 min