
Urządzenia i Akcesoria
Savory Butternut Squash Pies
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
salt¼ tsp
-
unsalted butter cold, diced (¼ in.)6 oz
-
ice water2 oz
-
yellow onions halved6 oz
-
bacon diced8 oz
-
Mexican chorizo casings removed, in pieces8 oz
-
butternut squash peeled, de-seeded, cubed (1 in.)30 oz
-
maple syrup2 oz
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
large egg1
-
water1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1293 kcal /
5410 kJ
Białko
23 g
Tłuszcz
101 g
Węglowodany
77 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Pear Apricot Roses
1 godz.
Curried Sausages and Lentils
1 godz.
Greek Lentils and Rice
40 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Thai Curry Noodles
25 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min