Minitartaletas de espinaca y alcachofa

Minitartaletas de espinaca y alcachofa

4.4 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
24 unidades

Składniki

  • 125 g de espinacas baby frescas
  • 20 g de aceite de oliva
  • 130 g de corazones de alcachofa en conserva (escurridos)
  • 150 g de queso cremoso
  • 60 g de queso emmental rallado
  • ½ cucharadita de ajo en polvo
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 24 volovanes
  • 1 - 2 cucharadas de cebollino fresco picado

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 146.3 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 279 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...