Terrina de pavo con frutos secos

Terrina de pavo con frutos secos

4.7 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • de pasas sin semillas
    50 g
  • de ron
    30 g
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de pan de molde en trozos
    80 g
  • de leche
    50 g
  • de carne picada de pavo
    700 g
  • de dados de beicon
    150 g
  • huevos
    3
  • de pistachos pelados (sin sal)
    50 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • dátiles sin hueso enteros
    4 - 6

Wartości odżywcze na 1 raciones

Kalorie 381 kcal / 1597 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 19.3 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Sód 401.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...