Terrina de pavo con frutos secos

Terrina de pavo con frutos secos

4.7 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones

Składniki

  • 50 g de pasas sin semillas
  • 30 g de ron
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 80 g de pan de molde en trozos
  • 50 g de leche
  • 700 g de carne picada de pavo
  • 150 g de dados de beicon
  • 3 huevos
  • 50 g de pistachos pelados (sin sal)
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 4 - 6 dátiles sin hueso enteros

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 raciones

Sód 401.3 mg
Białko 25.1 g
Kalorie 1597 kJ / 381 kcal
Tłuszcz 19.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...