Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de sucre
- 4 morceaux de zeste de citron
- 170 g de beurre mou, en morceaux
- 1 oeuf
- ¼ c. à café de sel
- 280 g de farine de blé
- ¼ c. à café de levure chimique
- 140 g de rhubarbe, rouge, en morceaux (1 cm), voir conseil
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 532 kJ / 127 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw
10min
Pain au lait
2h 20min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1 godz. 45 min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Barres céréales tendres
1h
Boules de neige au chocolat
1h
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 min
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 min
Biscuits au pain d'épices
2h 20min
Biscuits chocolatés au beurre
1h
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Tarte au sucre
45 min