Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes

Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes

3.4 56 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 4 pavés de cabillaud, sans peau
  • 1 c. à soupe de paprika
  • sel
  • poivre moulu
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de quinoa
  • 500 g de courgettes en petits dés d'1 cm
  • 1000 g d'eau bouillante
  • ½ c. à café de sel fin
  • 5 brins de menthe fraîche équeutés et ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 1766 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...