Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes

Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes

3.3 38 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • pavés de cabillaud, sans peau
    4
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de quinoa
    250 g
  • de courgettes en petits dés d'1 cm
    500 g
  • d'eau bouillante
    1000 g
  • de sel fin
    ½ c. à café
  • de menthe fraîche équeutés et ciselés
    5 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1766 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...