Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fenneldried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903 mg
Białko
19 g
Kalorie
1180 kJ /
282 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Black Beans
30 min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Vegetarian Chili
50 min