Italian "Baked" Beans

Italian "Baked" Beans

4.7 26 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • yellow onions quartered
    8 oz
  • garlic cloves
    2
  • pancetta diced
    8 oz
  • tomato sauce
    8 oz
  • vegetable stock
    8 oz
  • molasses
    1 ½ oz
  • dark brown sugar
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 oz
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
  • dried sage
    ½ tsp
    ½ tsp ground fennel
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried red chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • cannellini beans (15 oz cans), drained
    3 cans
  • fresh thyme to garnish
    1 - 2 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 282 kcal / 1180 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 49 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 903 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...