
Urządzenia i Akcesoria
Italian "Baked" Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves2
-
pancetta diced8 oz
-
tomato sauce8 oz
-
vegetable stock8 oz
-
molasses1 ½ oz
-
dark brown sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
dried sage½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (15 oz cans), drained3 cans
-
fresh thyme to garnish1 - 2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
282 kcal /
1180 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
49 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
903 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spanish Rice
35min
Eggplant Stacks
1h 35min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Hummus
10min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Greek Lentils and Rice
40min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Black Beans
30min
Vegetarian Chili
50min