
Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
945.6 kcal /
3956.2 kJ
Białko
68.8 g
Tłuszcz
59.4 g
Węglowodany
33.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
255.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Możesz także polubić...
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
BBQ Pulled Chicken
40 min
High protein peanut banana shake
5 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Quick Bread Rolls
45 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min