Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255.1 mg
Białko
68.8 g
Kalorie
3956.2 kJ /
945.6 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fish Tacos
45min
Mango frozen yogurt
5min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Chili Cheese Dogs
50min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1h 25min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Grated Carrot Salad
10min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Chicken Nuggets
45min