Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255.1 mg
Białko
68.8 g
Kalorie
3956.2 kJ /
945.6 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Carrot Cake Muffins with Walnut Crumble
40 Min
S'more Brownie Cups
55 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Winter Citrus and Beet Salad
20 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 Std. 45 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1 Std. 20 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min