
Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
945.6 kcal /
3956.2 kJ
Białko
68.8 g
Tłuszcz
59.4 g
Węglowodany
33.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Sód
255.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada