Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portion
Składniki
-
chicken1
-
thyme, dried to taste
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
bulgur wheat140 g
-
lemon1
-
water255 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parsley leaf, fresh15 g
-
mint, fresh leaves only15 g
-
shallot cut into pieces60 g
-
olive oil30 g
-
tomato, ripe diced2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
255.1 mg
Białko
68.8 g
Kalorie
3956.2 kJ /
945.6 kcal
Tłuszcz
59.4 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken with Vegetable Rice
Brak ocen
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Fish and Chips
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Garlic and sage mash
30 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Potato Curry Soup
35 min