Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Confit garlic
15 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Black garlic and onion jam
55 min
Thai red curry paste
10 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Mango, ginger and chilli chutney
25 godz. 10 min