Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g
Składniki
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 280 g
Sód
1212.1 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Tłuszcz
121 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
80.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 h
Chilli crunch (TM6)
30 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Lime coriander vinaigrette
10 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 h 30 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Salmon with fennel and apple salad
1 h 20 min
Caramelised red onion chutney
24 h
Spiced roasted mixed nuts
25 min
Celery leaf gremolata
5 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
French onion dip
45 min