Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)

Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)

4.8 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
280 g

Składniki

  • fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed
    120 g
  • spring onions/shallots trimmed
    20 g
  • garlic cloves
    15 g
  • fresh ginger peeled
    15 g
  • star anise
    ½
  • Sichuan peppercorns
    1 - 2 tbsp
  • grapeseed oil
    100 g
  • sea salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 280 g

Sód 1212.1 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 5529.4 kJ / 1321.6 kcal
Tłuszcz 121 g
Błonnik 34.5 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 80.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...