Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
270 g
Składniki
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Sód
992.5 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Tłuszcz
121.2 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Peeling Ginger (Metric)
5 min
Carrot top pesto
15 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min