Urządzenia i Akcesoria
Chilli crunch (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
270 g
Składniki
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Sód
992.5 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Tłuszcz
121.2 g
Błonnik
34.5 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
80.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2h 40min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Homemade tallow or lard
25h 15min
Cooked mayonnaise
5min
Liquid beef stock
3h 20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Barbecue onions (500 g)
45min
Caramelised red onion chutney
24h
Persian honeycomb bark
1h 30min