Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di cimette di broccoli
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 300 - 330 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 2 acciughe sott'olio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di mandorle a lamelle + q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2348.3 kJ / 561.3 kcal
- Białko
- 21.4 g
- Węglowodany
- 59.2 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.6 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 590.6 mg
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1sa
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1sa
Spaghetti broccoli e noci
40 dk
Gattò di patate e spinaci
2h
Pane al pomodoro
16小时
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 dk
Burger di quinoa e verdure
25 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Pesto di melanzane
10 Min
Polpette di cavolo viola
1 godz. 30 min
Pesto di zucchine e basilico
20 dk