Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

Muffin ai pomodori secchi ed Emmental

4.5 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pezzi

Składniki

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di latte
  • 3 uova
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzetti
  • 150 g Emmental a cubetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 514.7 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 925.8 kJ / 221.3 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...