Crêpe di lenticchie vegan (senza glutine)

5.0 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pezzi

Składniki

  • 200 g di lenticchie rosse, secche
  • 500 g di acqua
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 cucchiaio di paprica dolce
  • 1 cucchiaio di cumino in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 - 50 g di acqua (opcjonalnie)
  • 2 - 3 cucchiai di olio di semi di girasole

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 296.9 mg
Białko 6.6 g
Kalorie 570.9 kJ / 136.4 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 18.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...