Urządzenia i Akcesoria
Crêpe di lenticchie vegan (senza glutine)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pezzi
Składniki
-
di lenticchie rosse, secche200 g
-
di acqua500 g
-
di amido di mais (maizena)15 g
-
di paprica dolce1 cucchiaio
-
di cumino in polvere1 cucchiaio
-
di sale1 cucchiaino
-
di acqua (opcjonalnie)20 - 50 g
-
di olio di semi di girasole2 - 3 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
136.4 kcal /
570.9 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
296.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Unicità
29 Przepisów
Włochy
Włochy