Crêpe di lenticchie vegan (senza glutine)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 pezzi

Składniki

  • di lenticchie rosse, secche
    200 g
  • di acqua
    500 g
  • di amido di mais (maizena)
    15 g
  • di paprica dolce
    1 cucchiaio
  • di cumino in polvere
    1 cucchiaio
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di acqua (opcjonalnie)
    20 - 50 g
  • di olio di semi di girasole
    2 - 3 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 136.4 kcal / 570.9 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 4.9 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 296.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...