Gnocchetti verdi con verdurine saltate

Gnocchetti verdi con verdurine saltate

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Gnocchetti
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 600 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati
  • 250 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Verdurine insaporite
  • 150 g di zucchine senza estremità
  • 100 g di carote pelate e senza estremità
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 377 mg
Białko 18.7 g
Kalorie 2162.9 kJ / 517 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 79.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...