Ravioli au porc haché et bouillon

Ravioli au porc haché et bouillon

4.0 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
12 pièces

Składniki

  • blanc de poireau en morceaux
    1
  • de coriandre fraîche équeuté, et un peu pour la finition
    ½ bouquet
  • oignons nouveaux en morceaux
    2
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais
    5 cm
  • de viande de porc hachée
    200 g
  • de sauce de soja
    6 c. à soupe
  • de sauce de poisson (nuoc-mâm)
    2 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • ciboule
    1
  • d'huile de sésame
    1 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • tige de citronnelle fraîche en morceaux
    1
  • de feuilles à wonton carrées (pâtes à ravioli chinois)
    1 paquet
  • de champignons shiitaké frais
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 107 kcal / 449 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...