Urządzenia i Akcesoria
Layered Mexican dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Lemon Orzo
40 min
Medicine Ball Tea
20 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Lemon Pasta
35 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Gnocchi tricolore
35 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min