Urządzenia i Akcesoria
Layered Mexican dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
10 portions
Składniki
Pico de Gallo
-
tomatoes, ripe (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and cut into quarters250 g
-
jalapeño pepper trimmed and cut into halves (optional)1
-
red onions80 g
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Sour "cream"
-
raw cashew nuts100 g
-
raw pine nuts100 g
-
lemon juice60 g
-
water, filtered150 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
black pepper, ground1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese150 g
-
refried beans, canned (see Tip)400 g
-
iceberg lettuce shredded½
-
cilantro, fresh leaves only, for garnishing
-
corn chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1502.8 kJ /
357.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.2 g
Węglowodany
18.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tuna Tapenade
5 min
Chopped Asian Salad
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cauliflower Mash
25 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min