Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- huile végétale, pour huiler
- 170 g de lait entier et un supplément pour badigeonner
- 170 g d'eau
- 450 g de farine tout usage
- 2 c. à soupe de poudre à pâte
- 1 c. à soupe de sucre
- 1 c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 632.6 kJ / 151.2 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 30.9 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 383.7 mg
Alternatywne przepisy
Trempette bière et fromage
15 Min
Steak de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Flotteur à la bière stout
10 Std. 45 Min
Crème glacée double vanille
12h
Sucre inverti
4 Std. 20 Min
Poulet BBQ façon Caroline du Nord, pain de maïs à la poêle
3h 25min
Poitrine de dinde Sous vide
Brak ocen
Vinaigrette épicée à l’ananas
5 Min
Baguettes au levain
15h
Sauce barbecue aux oignons doux et à l'érable
30 Min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15 Min
Gâteau Aloha aux carottes
1 Std. 20 Min