Maïs vapeur au chili et à la lime

Maïs vapeur au chili et à la lime

5.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    570 g
  • épis de maïs sucrés épluchés, les soies enlevées et les extrémités taillées
    4
  • de poudre de chili mexicaine à la lime, p. ex., Tajin
    4 c. à thé
  • de beurre non salé
    60 - 115 g
  • persil frais italien, pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 240.2 kcal / 1004.9 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 18.7 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 259.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...