Focaccia aux tomates

Focaccia aux tomates

4.1 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 morceaux

Składniki

  • de farine
    500 g
  • d'eau
    230 - 250 g
  • de levure boulangère fraîche (20 g)
    1 cube
  • d'huile végétale et un peu plus pour travailler
    40 g
  • de sucre
    1 pincée
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • tomate(s) coupée(s) en rondelles (voir conseil)
    1 - 2
  • gros sel pour saupoudrer
    un peu de

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 237 kcal / 992 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...