Pain tessinois

Pain tessinois

4.5 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions

Składniki

  • 500 g de farine
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
    1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 g d'eau tiède
  • 25 g d'huile de colza
  • 1 c. à soupe d'eau
  • 1 œuf battu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 861 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...