Pain tessinois

Pain tessinois

4.5 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 portions

Składniki

  • de farine
    500 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g) émiettée
    ½ cube
    1 sachet de levure boulangère sèche, (7 g)
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau tiède
    300 g
  • d'huile de colza
    25 g
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • œuf battu
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 206 kcal / 861 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...