Focaccia au romarin

Focaccia au romarin

4.5 82 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions

Składniki

Pâte
  • 40 g d'huile d'olive
  • 300 g d'eau
  • ½ cube de levure fraîche (20 g)
    2 c. à café de levure sèche
  • 1 c. à café de sucre
  • 420 g farine à pain
  • 2 c. à café de sel
Garniture
  • 20 g d'huile d'olive
  • 20 g d'eau
  • 2 brins de romarin, frais lavé et séché
  • 2 - 3 pincées de sel de mer en gros grains

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.5 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 54.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...