Frittata di linguine

Frittata di linguine

4.4 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 250 g di pasta secca tipo linguine spezzate a metà
  • 20 g di burro
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di salame napoletano a cubetti
  • 80 g di provola a cubetti
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 905.9 mg
Białko 28 g
Kalorie 2353 kJ / 562 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 50.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...