Polpette di cavolo viola

Polpette di cavolo viola

4.3 29 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di acqua
    500 g
  • di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (3-4 cm)
    300 g
  • di cipolla a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    200 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • uovo
    1
  • di pangrattato
    60 g
  • olio di noci di macadamia q.b.
    olio di semi di girasole, q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 413.8 kcal / 1731.5 kJ
Białko 11.1 g
Tłuszcz 32.2 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 6.6 g
Sód 406.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...