Medaglioni vegetariani

4.3 8 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 900 g di acqua
  • 100 g di grano saraceno
  • 30 g di fiocchi di avena
  • 50 g di semi misti (es. zucca, girasole, lino, ecc)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 70 g di carota pelata e a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 foglie di basilico fresche lavate
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata (opcjonalnie)
  • 50 g di pangrattato
  • 20 g di olio di semi di girasole (opcjonalnie) + q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Sód 1369 mg
Białko 54 g
Kalorie 6819.9 kJ / 1630 kcal
Tłuszcz 94 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 157 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...