Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Peanut praline
-
roasted unsalted peanuts200 g
-
water20 g
-
caster sugar150 g
-
sea salt flakes1 tsp
Peanut butter parfait
-
egg yolks6
-
full cream milk120 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
chilled water500 g
-
ice100 g
Chocolate bark
-
white chocolate broken into pieces60 g
-
dark chocolate broken into pieces110 g
Raspberry sauce
-
fresh raspberries400 g
-
lemon juice20 g
-
sugar (optional)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
314.6 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
2482.4 kJ /
591 kcal
Tłuszcz
42.6 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Herbed lavosh
55 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min