
Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di carote e patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
22 pezzi
Składniki
-
di farina75 g
-
di amido di mais (maizena)75 g
-
di carote250 g
-
di patate sbucciate, a pezzi che si adattino al foro del coperchio dell'Affettatutto250 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di pepe2 pizzichi
-
uovo1
-
olio per friggere q.b.
-
fiocchi di sale q.b. per servire
-
di prezzemolo fresco tritato, q.b. per servire½ mazzetto
-
miele q.b. per servire
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
42.7 kcal /
178.6 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
171.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Classici per stupire
5 Przepisów
Włochy
Włochy