Frittelle di cavoli e Emmental
TM6 TM5 TM31

Frittelle di cavoli e Emmental

4.6 (21 ocen)

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 100 g di patate a tocchetti (0.5 cm)
  • 350 g di cavoli misti (cavolfiore, broccolo romano, broccolo,...)
  • 150 g di Emmental a tocchetti (1 cm)
  • 2 uova
  • 50 g di semolino di grano duro
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste tritate
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di pangrattato
  • olio di arachidi

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
451.1 kJ / 107.8 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
4.8 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
1.1 g
Sód
173.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy