Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filetto di manzo
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di filetto di manzo (4x200 g ciascuno, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Contorno di melanzane
- 200 g di cipolla bianca a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 250 g di melanzane a tocchetti (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3021.6 kJ / 721.7 kcal
- Białko
- 53.7 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 51.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 770.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Asparagi sottovuoto
50min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Calamari Sottovuoto
50min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h