Insalata di riso integrale

Insalata di riso integrale

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di riso integrale a chicco lungo
  • 40 g di noci pecan tostate
  • 40 g di gherigli di noci tostati
  • 10 g di coriandolo fresco le foglioline lavate
  • 350 g di funghi champignon freschi a fette
  • 50 g di salsa di soia
  • 10 g di olio di sesamo tostato
  • 30 g di aceto bianco
    30 g di aceto di mele
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 700 g di acqua
  • ½ - ¾ cucchiaino di sale
  • 1 - 2 cucchiai di semi misti (e.s. zucca, girasole), tostati
  • 2 - 3 cipollotti a fette diagonali

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 936.8 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1495.7 kJ / 357.3 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 25.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...