Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

3.8 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 650 g di seppie ad anelli
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 400 g di ceci lessi in scatola sciacquati e sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 802.5 mg
Białko 33.9 g
Kalorie 1753.1 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 36.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...