Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Białko
- 33.9 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 15.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 802.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10 min
Seppie in zimino
40 min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2j
Stracotto di manzo ai carciofi
3 godz. 25 min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 Min
Baccalà alla ligure
1j
Coniglio alla ligure
3h 20 min