Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta
TM6

Zuppa di seppie e ceci a Cottura Lenta

4.0 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 650 g di seppie, ad anelli
  • 600 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1753.1 kJ / 419 kcal
Białko
33.9 g
Węglowodany
36.3 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
9.3 g
Sód
802.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy