Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
TM5 TM6

Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins

3.7 (3 oceny)

Składniki

Berry muffins and steamed raspberry puddings

  • 4 tsp raspberry jam (40 g)
  • 2 eggs
  • 200 g sugar
  • 60 g butter, cut into pieces
  • 200 g full cream milk
  • ½ tsp natural vanilla extract
    lub 1 tsp vanilla sugar (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 200 g plain flour
  • 2 tsp baking powder
  • 200 g fresh raspberries
    lub 200 g frozen raspberries
  • 150 g fresh blueberries
    lub 150 g frozen blueberries

Pork roll

  • 500 - 600 g boneless pork shoulder, in one piece, butterflied to approx. 1.5 cm thick
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 4 - 5 slices bacon
  • 20 g sun-dried tomatoes
  • 30 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 eggs

Mediterranean vegetables, Vegetable pasta soup

  • 1 garlic clove
  • 300 g onions, 100 g cut in slices and 200 g cut into pieces
  • 130 g carrots, peeled, cut into slices (5 mm)
  • 70 - 80 g mixed vegetables (e.g. red or green capsicuns, celery), cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine (opcjonalnie)
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • 1000 g water
  • 250 g potatoes, cut into slices (5 mm)
  • 160 g zucchini, cut into slices (1 cm)
  • 150 g ripe tomatoes, cut into thin slices (1 cm)
  • ½ tsp dried oregano
  • 60 g short dried pasta (e.g. elbow macaroni), for soup

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5439 kJ / 1299 kcal
Białko
49 g
Węglowodany
133 g
Tłuszcz
59 g
Błonnik
11.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy