Beurre bordelais

Beurre bordelais

4.7 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
400 g

Składniki

  • 4 échalotes
  • 250 g de vin rouge de Bordeaux
  • 1 bouquet garni
  • ¼ de c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse
  • 180 g de beurre en morceaux
  • 10 g de jus de citron
  • persil frais ciselé, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 649.3 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 7310.1 kJ / 1747.2 kcal
Tłuszcz 152.3 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 96.2 g
Węglowodany 52.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...