Saucisse de Morteau en brioche, infusion aux morilles

Saucisse de Morteau en brioche, infusion aux morilles

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 3 min
6 portions

Składniki

  • de morilles déshydratées
    15 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    250 g
  • de lait
    90 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    2
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de sel et un peu pour la sauce
    ¼ c. à café
  • de beurre mou
    120 g
  • d'eau et 1 c. à soupe pour la dorure
    700 g
  • saucisse de Morteau
    1
  • oignon coupé en deux
    1
  • de fécule de maïs
    2 c. à soupe
  • de vin jaune
    200 g
  • cube de bouillon de volaille émietté
    ½
  • du poivre moulu
  • jaune d'œuf
    1
  • salade pour servir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 973 kcal / 4039 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...