Far breton aux pruneaux

Far breton aux pruneaux

4.6 142 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • 4 œufs
  • 200 g de sucre en poudre
  • 220 g de farine de blé
  • 700 g de lait entier
  • 2 c. à soupe de rhum
  • 30 g de beurre demi-sel en dés et un peu pour le moule
  • 300 g de pruneaux dénoyautés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 15 g
Kalorie 2862 kJ / 684 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 117 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...