Far breton aux pruneaux

Far breton aux pruneaux

4.6 134 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 parts

Składniki

  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    200 g
  • de farine de blé
    220 g
  • de lait entier
    700 g
  • de rhum
    2 c. à soupe
  • de beurre demi-sel en dés et un peu pour le moule
    30 g
  • de pruneaux dénoyautés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 684 kcal / 2862 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 117 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...