
Urządzenia i Akcesoria
西兰花苹果沙拉配牛肉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
橄榄油45 克
-
蒜头1 瓣
-
牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分250 克
-
盐2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉3 - 4 小撮
-
黄油20 克
-
苹果 ,切约1厘米丁200 克
-
西兰花, 切小朵250 - 300 克
-
杏仁片40 克
-
苹果醋20 克
-
黄芥末15 克
-
盐2 - 3 克
-
蜂蜜5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
650.2 kcal /
2720.5 kJ
Białko
18.1 g
Tłuszcz
58.8 g
Węglowodany
16.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
699.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

灵感30分钟
5 Przepisów
Chiny
Chiny