Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 45 克 橄榄油
- 1 瓣 蒜头
- 250 克 牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
- 2 - 3 小撮 盐
- 3 - 4 小撮 黑胡椒粉
- 20 克 黄油
- 200 克 苹果 ,切约1厘米丁
- 250 - 300 克 西兰花, 切小朵
- 40 克 杏仁片
- 20 克 苹果醋
- 15 克 黄芥末
- 2 - 3 克 盐
- 5 克 蜂蜜
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2720.5 kJ / 650.2 kcal
- Białko
- 18.1 g
- Węglowodany
- 16.3 g
- Tłuszcz
- 58.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 699.3 mg