西兰花苹果沙拉配牛肉
TM6

西兰花苹果沙拉配牛肉

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 45 克 橄榄油
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
  • 2 - 3 小撮 盐
  • 3 - 4 小撮 黑胡椒粉
  • 20 克 黄油
  • 200 克 苹果 ,切约1厘米丁
  • 250 - 300 克 西兰花, 切小朵
  • 40 克 杏仁片
  • 20 克 苹果醋
  • 15 克 黄芥末
  • 2 - 3 克 盐
  • 5 克 蜂蜜

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2720.5 kJ / 650.2 kcal
Białko
18.1 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
58.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Błonnik
4.7 g
Sód
699.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy