西兰花苹果沙拉配牛肉

西兰花苹果沙拉配牛肉

4.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 橄榄油
    45 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 牛肉块,去筋 ,切成条状(约1厘米x3-4厘米),吸干水分
    250 克
  • 2 - 3 小撮
  • 黑胡椒粉
    3 - 4 小撮
  • 黄油
    20 克
  • 苹果 ,切约1厘米丁
    200 克
  • 西兰花, 切小朵
    250 - 300 克
  • 杏仁片
    40 克
  • 苹果醋
    20 克
  • 黄芥末
    15 克
  • 2 - 3 克
  • 蜂蜜
    5 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 650.2 kcal / 2720.5 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 58.8 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 699.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...