Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 只 鸽子 ,约500克,去除内脏、头和脚,一切四,汆水洗净沥干
- 1 ½ 茶匙 盐 ,根据个人口味调节
- 2 片 姜
- 1 根 葱 ,打结
- 10 克 料酒
- 1100 克 鸡高汤
- 120 克 山药 ,去皮切滚刀块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1282.3 kJ / 306.5 kcal
- Białko
- 26.4 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.4 g