Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 牛尾 ,切段,提前汆烫沥干水分备用
- 15 颗 新鲜莲子 ,浸泡1小时后沥干水分
- 8 颗 红枣
- 3 片 姜
- 1200 克 水
- 100 克 山药 ,选择铁棍山药,去皮,切段
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 989.5 kJ / 236.5 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Błonnik
- 0.9 g