Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 猪里脊肉 ,切丝
- 1 茶匙 淀粉
- 20 油
- 1 支 新鲜红辣椒 ,切片
- 250 克 雪菜 ,泡水约2小时后冲洗干净,切末
- 15 克 油
- 120 克 笋 ,切丝
- 1 小撮 盐
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 料酒
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 863.3 kJ / 206.3 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 7.7 g