Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 350 克 莴笋 ,去皮,切0.5厘米厚片
- 20 克 百合 ,洗净沥干
- ½ 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 308 kJ / 73.7 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 5.9 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 436.4 mg