Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 猪油
- 80 克 咸肉 ,切0.5厘米的小丁
- 5 克 料酒
- 300 克 短粳米 ,冲洗沥干后约重350克
- 200 克 青菜 ,切1厘米大小的碎
- 320 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 718.3 kJ / 171.7 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 110.4 mg