腊肉炒莴笋片
TM6

腊肉炒莴笋片

4.0 (14 ocen)

Składniki

  • 150 克 腊肉 ,切0.3厘米左右薄片
  • 10 克 姜 ,切片
  • 3 支 干辣椒 ,切段
  • 300 克 莴笋 ,去皮,切0.5厘米厚片
  • 100 克 红甜椒 ,去蒂去芯,切小块
  • ¼ 茶匙 盐 ,依腊肉的咸度调整 (opcjonalnie)
  • 1 茶匙 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1251 kJ / 299 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
26.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.7 g
Sód
126.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy