韭黄炒牛肉丝
TM5 TM6

韭黄炒牛肉丝

4.2 (15 ocen)

Składniki

  • 200 克 牛里脊 ,切丝
  • 1 茶匙 料酒
  • 1 满茶匙 淀粉
  • 20 克 油
  • 10 克 蒜头
  • 2 支 新鲜红辣椒
  • 250 克 韭黄 ,切段
  • 1 小撮 盐
  • 2 茶匙 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
665.3 kJ / 159 kcal
Białko
17.2 g
Węglowodany
5.1 g
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy