肉末酸豆角
TM6 TM5

肉末酸豆角

3.9 (15 ocen)

Składniki

  • 200 克 猪肉块,去筋, 去皮,放入冰箱冷冻60分钟
  • 20 克 油
  • 10 克 姜, 切末
  • 10 克 料酒
  • 250 克 酸豇豆, 泡水洗净沥干后切碎
  • 20 克 青蒜, 切碎
  • 1 茶匙 老抽
  • 1 茶匙 生抽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
725 kJ / 173 kcal
Białko
11.9 g
Węglowodany
4.2 g
Tłuszcz
12.4 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy